UESC i Ortodoncia Sant Cugat

El passat 22 d’abril es va ratificar entre UESC i Ortodoncia Sant Cugat l’acord de patrocini de tots els equips de basquet femení de la Unió Esportiva Sant Cugat. L’acte es va fer a l’ajuntament de la nostra ciutat i va comptar amb la presència de la nostra alcaldessa, Sra. Mireia Ingla, i el regidor d’esports, Sr. Francesc Carol. També amb els tinents d’alcaldia Sr. Pere Soler i Sra. Núria Gibert.

La Unió Esportiva Sant Cugat és una entitat fundada el 1986, amb més de 25 anys d’història, com a evolució del que havia estat el Club Bàsquet Sant Cugat. Avui en dia és el club de bàsquet de la nostra ciutat amb major nombre de socis, de jugadores i jugadors i d’equips que ha esdevingut un club de referència a tota Catalunya pel seu pes i els seus valors.

Totes les nenes i nens de Sant Cugat troben el seu lloc per a jugar independentment del seu nivell esportiu. L’entitat premia el compromís, l’esforç i el respecte per damunt del talent. És un club esportiu totalment enfocat en la vessant formativa i social, amb equips a totes les categories.
També tenen una secció de Tennis Taula amb equips a Divisió d’Honor femenina i a Primera divisió masculina.

Una mostra més de la seva voluntat social i integrativa la trobem amb la gran tasca que estan fent juntament amb l’Associació pro persones amb discapacitats físiques i psíquiques de Sant Cugat del Vallès (ASDI) amb dos equips integrats per jugadors i jugadores amb discapacitat psíquica i un equip UESC TEAM integrat per nois i noies amb TEA.

Per què patrocinar?

Com van dirs els socis de la clínica d’ortodòncia fa uns anys: l’Oriol Quevedo i el Fernando de la Iglesia «per a nosaltres és gairebé una obligació moral». A la foto veiem l’Oriol Quevedo junt al president de la UESC, en Vicenç Beltran.

L’Oriol Quevedo continua: «cal que totes les empreses i institucions es bolquin com puguin en la formació dels nostres infants.  Facilitant pràctiques i formació,  amb aportacions econòmiques, amb programes específics, amb el que es pugui. Ells i elles seran el futur.  Una bona base formativa construïda en l’esforç, el compromís i el respecte garantirà bones persones que a la vegada prendran bones decisions». «A l’obrir la clínica vàrem estar tot un any explorant diferents opcions de patrocini i, tot i que n’hi havia de molt potents, la més encisadora va ser la UESC pels seus valors i dimensió».

Quan vàrem tenir els primers contactes amb la Unió Esportiva Sant Cugat tots els equips de bàsquet base estaven sense patrocinador. Nosaltres vàrem referenciar els equips femenins per davant dels masculins ja que considerem que és molt important donar visibilitat a les noies i a les dones també en l’esport. Malauradament vivim a una societat no igualitària. Pensem que amb petites accions com aquesta caminem vers una societat més paritària i respectuosa. També estem molt contents de veure que hem fet de catalitzador i que avui altres empreses patrocinen la resta d’equips que no tenien patrocinador.

L’acord de patrocini ha quedat ratificat fins la temporada 2022-2023 en les mateixes condicions i aportacions previstes en la seva signatura original. Malgrat l’estrall econòmic que per a tothom ha suposat la pandèmia que estem vivint, s’ha fet l’esforç de mantenir les aportacions previstes per tal de no perjudicar la UESC. La voluntat de la nostra clínica és la de mantenir i prorrogar el patrocini més enllà del 2025 i, perquè no, la d’explorar noves possibilitats.

Tot i que el patrocini es visualitza a la branca de bàsquet femení per la incorporació del nostre logotip a la samarreta dels diferents equips que composen la secció, els beneficis de l’esponsorització son pel conjunt de la UESC. Volem que siguin tant per a les noies i nois com per a les seves famílies.  A aquest efecte, i apart de les aportacions del patrocini, es van dissenyar unes condicions i descomptes especials per a tota la massa social de la UESC que van ser comunicades pel la pròpia UESC a totes les seves sòcies i socis. Per a gaudir d’aquestes condicions només cal venir a la clínica i identificar-se com a sòcia o soci de la UESC.

Comentar que les persones que practiquen algun esport poden patir més problemes dentals que la resta de la població com càries i desgast dental a conseqüència de la deshidratació, la ingesta d’hidrats de carboni o begudes ensucrades. A més a més, en el moment d’exigència física molts tenim l’hàbit de prémer i/o rascar les dents, fet que pot contribuir a desencadenar problemes musculars d’esquena, cap i coll, i també degeneració en l’articulació temporomandibular. També que la salut de les seves dents pot influir en el seu rendiment esportiu.

En definitiva per a nosaltres UESC i Ortodoncia Sant Cugat és un binomi guanyador.  Ens honora poder vincular-nos a una entitat que indueix als nostres infants a fer-se millors persones i a ser conscients de la societat en la que viuen, en les seves mancances i en les aportacions que tant a títol individual com col·lectiu poden fer per a millorar-la. I això ens fa feliços!

Per molts i molts i molt anys, força UESC!

 

Comparte la publicación: