Patrocini bàsquet femení de la Unió Esportiva Sant Cugat

Ens plau anunciar que hem signat un contracte de patrocini de 5 anys i prorrogable per a tota la secció de bàsquet femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC).

L’acord va quedar oficialment establert per la signatura del contracte entre ambdues entitats representades pel Sr. Vicenç Beltrán (UESC) i el Dr. Oriol Quevedo (Ortodoncia Sant Cugat).

Tot i que els beneficis de l’esponsorització seran pel conjunt de la UESC, el patrocini es visualitzarà a la branca de bàsquet femení per la incorporació del nostre logotip a la samarreta dels diferents equips que composen la secció; des de les preinfantils fins les sèniors.

Els doctors Oriol Quevedo i Fernando de la Iglesia ho van tenir clar des del principi: «amb aquesta acció cerquem reforçar el sentiment de pertinença a la vila, aportar recursos a la UESC i enfortir el nostre esport base».

I el  Sr. Vicenç Beltran comenta: “Ortodoncia Sant Cugat aposta per l’esport de la ciutat de Sant Cugat. Estem molt contents d’haver signat una vinculació a llarg termini que es visualitzarà en tota la secció femenina de bàsquet”

L’esport d’equip a aquestes edats aporta als nostres infants i adolescents molts beneficis a nivell salut, benestar psicològic i valors individuals i col.lectius, que relacionarem en un altre post.  Mentre tant; recollim les paraules de  l’Ana Calvo, coordinadora pedagògica d’Esport i lleure de la Fundació CET 10, entitat que basa l’educació en valors a través de l’esport i el lleure:

“El temps que inverteixen en la pràctica esportiva, lluny de treure temps d’estudiar, esdevé una pràctica que millora les capacitats de maduresa i responsabilitat dels joves. A més, els ajuda a estar bé i sentir-se motivats cap a l’acció.”

Doncs res més, que estem encantadíssims amb l’acord i que esperem mantenir-lo per molts i molts anys! Ortodoncia Sant Cugat i el seu planter esdevindrà un dels majors fans de la Unió Esportiva Sant Cugat.

Per sempre, força UESC!

 

Comparte la publicación: